Παν/νια Ομαδικά Πρωτ/τα 2017-2018: Άνδρες> ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β΄Εθνικής - Γυναίκες> 4η Θέση Α'Εθνικής.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ 2018-2019

Το φετινό εσωτερικό πρωτάθλημα ξεκινάει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 18:30.

 

ΧΡΥΣΗ η επιστροφή του Α.Σ.Μ. ΔΑΦΝΗΣ στην Α' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Με την κατάκτηση του ΧΡΥΣΟΥ Μεταλλίου, ολοκληρώθηκε η εξαιρετική εμφάνιση της Αντιπροσωπευτικής Ομάδας του Α.Σ.Μ. Δάφνης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Ανδρών Β' Εθνικής 2017-2018 και την θριαμβευτική επιστροφή του Συλλόγου, στην Α' Εθνική κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μία πλήρως ανανεωμένη ομάδα, που την χαρακτήριζαν λέξεις όπως.... ομαδικότητα... πάθος... πείσμα... επιμονή... υπομονή... εμπειρία... και πολύ πολύ ταλέντο από τους πρωτοεμφανιζόμενους νεαρούς αθλητές μας, ήταν με λίγα λόγια η Αντιπροσωπευτική Ομάδα του Α.Σ.Μ. Δάφνης.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αρχικά στον:
ΠΑΧΟΥΛΗ ΒΡΕΤΤΟ προπονητή και coach της Ομάδας, για την καθοδήγηση και στήριξη των αθλητών της ομάδας και φυσικά.... για την πολύτιμη βοήθειά του στο αγωνιστικό / παικτικό κομμάτι
στους αθλητές: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΜΠΑΡΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ και ΛΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ, άξιους αθλητές του Α.Σ.Μ. Δάφνης, που με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και την προσήλωσή τους στον "στόχο", συνέβαλαν και αυτοί στην πολύ μεγάλη επιτυχία
στους ΝΕΑΡΟΥΣ αθλητές: ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΟΡΕΣΤΗ και ΣΤΟΥΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ που και αυτοί, με το αστείρευτο ταλέντο τους και τον ενθουσιασμό τους, συνοδευόμενοι από την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν οι συναθλητές τους, ακολουθώντας τις οδηγίες / συμβουλές του προπονητή και coach της Ομάδας, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με μεγάλη επιτυχία στο "άγχος" και την "πίεση" της πρώτης τους συμμετοχής σε Πανελλήνιο Πρωτ/μα Ομάδων δίνοντας τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους...
και τέλος στον εξαιρετικό ΠΑΡΑΣΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ... πρώτο Μ.Ο. της διοργάνωσης, διάκριση που αποτυπώνει ξεκάθαρα τις αγωνιστικές επιδόσεις του, συνδυασμός της γνώσης, της εμπειρίας και του πάθους που πάντα τον χαρακτηρίζουν!!!
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους ΘΕΡΜΑ!!!!!!!!

Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του Α.Σ.Μ. Δάφνης, που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια της Αντιπροσωπευτικής Ομάδας και τέλος... να συγχαρούμε τους Συλλόγους: Α.Σ.Μ. ΚΟΣΜΟΣ (4η θέση) και STRIKERS BC (Χάλκινο Μετάλλιο) για την επάνοδό τους στην Α' Εθνική, ιδιαιτέρως όμως να συγχαρούμε το "συγκάτοικο" και φίλο Σύλλογο στην αγωνιστική μας έδρα ROYAL Bowling, "ΦΑΝ BOWLING" για την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου και την άνοδό του στην Α' Εθνική κατηγορία.

ΤΕΛΙΚΑ 3ου Παν/νιου Πρωτ/τος Νέων Ηλικιών 2017-2018

Με πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ.Μ. Δάφνης, ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ηλικιών 2017-2018. 
Με την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων και εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους νεαρούς και νεαρές αθλητές και αθλήτριές μας, τελείωσε και η φετινή διοργάνωση. 
Να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στους συναθλητές/ ριές μας για την επιτυχία τους και τις επιδόσεις τους.

ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017-2018

Με μία εξαιρετική εμφάνιση και την 4η θέση στη γενική κατάταξη, ολοκληρώθηκε για την Αντιπροσωπευτική Ομάδα Γυναικών του Α.Σ.Μ. Δάφνης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Γυναικών Α' Εθνικής 2018.
Αφού πρώτα συγχαρούμε τον Α.Σ.Μ. ΚΟΣΜΟΣ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και τους Σ.Π.Μ. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΑΤΗΣΙΩΝ και STRIKERS BC για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ, τις αθλήτριες που αποτελούσαν την Αντιπροσωπευτική Ομάδα του Α.Σ.Μ. Δάφνης: Muca Arjola, Ανδρέου-Μάντζη Αικατερίνη, Ηλιάδη Άρτεμις, Μάνεση Βασιλική, Παντιέρα Βασιλική, Πέππε Ευθαλία και Χρυσάνθη Δέσποινα, για την προσπάθειά τους και τις επιδόσεις τους. 
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στον προπονητή - coach της Ομάδας κο Παρασάκη Σταύρο για την σπουδαία καθοδήγησή του κατά τη διάρκεια των αγώνων και την προετοιμασία της Ομάδας, καθώς επίσης και στην αίθουσα Royal Bowling για την ευγενική παραχώρηση των διαδρόμων κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της ομάδας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας!!!