Παν/νια Ομαδικά Πρωτ/τα 2017-2018: Άνδρες> ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β΄Εθνικής - Γυναίκες> 4η Θέση Α'Εθνικής.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μπόουλινγκ Δάφνης είναι ένας από τους παλαιότερους συλλόγους που είναι ακόμα εν ενεργεία, με συνεχή δραστηριότητα στο μπόουλινγκ.

Ιδρύθηκε το 1983 και αποτελεί είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της πρώτης Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ. Ο Α.Σ.Μ. Δάφνης, επικυρώνεται από το Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ. αρ. 3495/1983 απόφαση, καταχωρείται νόμιμα στο βιβλίο Σωματείων που τηρείται στο δικαστήριο αυτό με αύξοντα αριθμό 12635 και αναγνωρίζεται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σαν Αθλητικό Σωματείο με κωδικό ΞΑ42.

Από την ίδρυση του έως το 1992, ο Σύλλογος είχε σαν έδρα το κατάστημα BLANOS Bowling στην πλατεία Καλογήρων. Σήμερα (2017), έχει σαν αγωνιστική έδρα την αίθουσα ROYAL Bowling στο Περιστέρι.

Ο Α.Σ.Μ. Δάφνης, όλα τα χρόνια από την ίδρυση του, δραστηριοποιείται διοργανώνοντας εσωτερικά πρωταθλήματα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους αγαπούν το άθλημα να το γνωρίσουν καλύτερα.

Στην προσπάθεια για την διάδοση και την καλύτερη επίδοση των αθλητών του, ο Σύλλογος διαθέτει προπονητές, που απασχολούνται σχεδόν καθημερινά όλη την διάρκεια του χρόνου. Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, έχει δημιουργηθεί μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερες Ακαδημίες Νέων της χώρας.

Επίσης, ο Σύλλογος δίνει δυναμικά το παρόν σε όλες τις Πανελλήνιες διοργανώσεις της οικείας Ομοσπονδίας, με αντιπροσωπευτικές ομάδες ανδρών και γυναικών και με την συμμετοχή των αθλητών του στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται κάθε χρόνο. Οι αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσφέρει στο Σύλλογο μετάλλια και κύπελλα σε ατομικό & ομαδικό επίπεδο αλλά και στους ίδιους, βάση των επιδόσεων τους, τη χαρά της συμμετοχής σε διεθνείς διοργανώσεις (Εθνική Ελλάδος, Μεσογειακοί Αγώνες, κ.α.).

Σκοπός του Συλλόγου ήταν και παραμένει η διάδοση, ανάπτυξη και προαγωγή του αθλήματος του μπόουλινγκ, μέσα στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος και της αγωνιστικής άμιλλας μεταξύ των αθλητών.