Παν/νια Ομαδικά Πρωτ/τα 2017-2018: Άνδρες> ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β΄Εθνικής - Γυναίκες> 4η Θέση Α'Εθνικής.

ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤ. ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ 2015-2016

Το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου, ολοκληρώθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Γυναικών Α’ Εθνικής κατηγορίας 2015-2016. Μια διοργάνωση εξίσου κοπιαστική για τις Αθλήτριές μας. Και σε αυτή τη διοργάνωση, έντονα ήταν τα συναισθήματα για όλους όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα ROYAL Bowling. Χαρά, λύπη, αγωνία, συγκίνηση…. συναισθήματα που διαδέχονταν το ένα το άλλο, μετά από το κάθε παιχνίδι.

Πρώτα από όλα να συγχαρούμε θερμά τον Πρωταθλητή Σύλλογο της Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών “Α.Σ.Μ. Μέγας Αλέξανδρος”, τον Δευτεραθλητή Σύλλογο “STRIKE B.C.” και τον Τριταθλητή Σύλλογο "SPORTING B.C."  για την διάκρισή τους. Να συγχαρούμε επίσης, όλους τους υπόλοιπους Συλλόγους για την προσπάθειά τους, ανανεώνοντας το ραντεβού μας με όλους, για την επόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους, μέλη, αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Μ. Δάφνης, για την παρουσία τους και την πραγματικά θερμότατη στήριξη που πρόσφεραν στην Ομάδα μας. 

Και τέλος…..
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις πρωταγωνίστριες για την προσπάθειά τους!!!
Την Αντιπροσωπευτική Ομάδα του Α.Σ.Μ. Δάφνης: ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΑΝΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΝΕΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΝΑΥΣΙΚΑ, ΤΑΡΤΣΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΤΣΟΥΤΣΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ....  

Σας ευχαριστούμε όλες θερμά, για το πάθος σας, το ήθος σας και την προσπάθειά σας!!! Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για εσάς!!!