Παν/νια Ομαδικά Πρωτ/τα 2017-2018: Άνδρες> ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β΄Εθνικής - Γυναίκες> 4η Θέση Α'Εθνικής.

ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤ. ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ 2015-2016

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου, ολοκληρώθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Ανδρών Α’ Εθνικής κατηγορίας 2015-2016. Μια διοργάνωση εξαιρετικά κοπιαστική για τους Αθλητές μας, που κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο μετάλλιο που τόσα χρόνια έλειπε από την πλούσια συλλογή διακρίσεων του Α.Σ.Μ. Δάφνης. Μία διοργάνωση με έντονα συναισθήματα για όλους όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα STADIUM Ίλιον. Χαρά, λύπη, αγωνία, συγκίνηση…. συναισθήματα που διαδέχονταν το ένα το άλλο, μετά από το κάθε παιχνίδι.

Πρώτα από όλα να συγχαρούμε θερμά τον Πρωταθλητή Σύλλογο της Α’ Εθνικής κατηγορίας “Α.Σ.Μ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - V.M.C.” και τον Δευτεραθλητή Σύλλογο “WIZARDS B.A.” για την διάκρισή τους. Να συγχαρούμε όλους τους υπόλοιπους Συλλόγους για την προσπάθειά τους και να ευχηθούμε στους τέσσερις Συλλόγους που θα αγωνιστούν την επόμενη χρονιά στην Β’ Εθνική κατηγορία, καλή επιτυχία και γρήγορη επάνοδο στην Α’ Εθνική.

Έπειτα, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους, μέλη, αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Μ. Δάφνης, που με την παρουσία τους και την πραγματικά θερμότατη στήριξη που πρόσφεραν στην Ομάδα μας, βοήθησαν και αυτοί με τον τρόπο τους, στο αποτέλεσμα.

Και τέλος…..
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πρωταγωνιστές!!!
Την Αντιπροσωπευτική Ομάδα του Α.Σ.Μ. Δάφνης, άξιους Τριταθλητές της φετινής διοργάνωσης. ΠΑΧΟΥΛΗΣ ΒΡΕΤΟΣ (αθλητής και προπονητής της Ομάδας), ΠΑΡΑΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΡΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΨΙΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΖΓΟΥΡΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, οι αθλητές του Α.Σ.Μ. Δάφνης, που κατέκτησαν το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. 
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, για το πάθος σας, το ήθος σας και την προσπάθειά σας!!! Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για εσάς!!!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Α.Σ.Μ. Δάφνης, κο Κεστεκίδη Συμεών coach της ομάδας μας και την κα Παντιέρα Βασιλική αρχηγό της αποστολής μας, που φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από κανέναν.
Η σκυτάλη σε λίγες εβδομάδες περνάει στην Αντιπροσωπευτική Ομάδα Γυναικών του Α.Σ.Μ. Δάφνης, που θα αγωνιστεί (επίσης) στην Α’ Εθνική κατηγορία, με στόχο μία διάκριση. 
Καλή μας επιτυχία λοιπόν……