Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SENIOR 2018 - 10 & 11/03 - Λαμία - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Α.Σ.Μ.ΔΑΦΝΗΣ 2017-2018 - ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Ανακοινώσεις Δ.Σ. Α.Σ.Μ. Δάφνης (3 Οκτωβρίου 2017)

 

Συνέχεια των ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ εμφανίσεων των Νέων και Νεαρών Αθλητών και Αθλητριών του Α.Σ.Μ. Δάφνης!!!

Στα Τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Νεανίδων 2017, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα METROPOLITAN Bowling, οι 7 συναθλητές και οι 2 συναθλήτριές μας ήταν απλά..... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!!! Κατέκτησαν συνολικά ΕΞΙ μετάλλια, 2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα!!!

Αγαπητοί μας Συναθλητές και Συναθλήτριες.... Αλέξιε, Αναστάση, Ορέστη, Εμμανουήλ, Πέτρο, Κατερίνα, Ευαγγελία, Γεώργιε και Ανδρέα.......
Όλοι εμείς στον Α.Σ.Μ. Δάφνης, είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για εσάς!!! Σας ευχόμαστε ολόψυχα, να είστε πάντα υγιείς και πάντα να έχετε ΠΟΛΛΕΣ και ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στη ζωή σας!!!

Επίσης.....

Εξαιρετική εμφάνιση της Αντιπροσωπευτικής Ομάδας Ανδρών του Α.Σ.Μ. Δάφνης, στην πρώτη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο διοργάνωση, που συμμετείχε, το "ROYAL MEN's TEAM CUP 2017". Τέταρτη στη γενική κατάταξη σε σύνολο κορυνών στην προκριματική φάση των 5 παιχνιδιών, τρίτη μετά τα 4 επόμενα παιχνίδια των δύο επόμενων φάσεων, κατάφερε με ένα εξαιρετικό παιχνίδι (1032 κορύνες) να κερδίσει την αντιπροσωπευτική ομάδα του "Ίλιον-VMC" (για 8 κορύνες) στον ημιτελικό και να αντιμετωπίσει στον τελικό την αντιπροσωπευτική ομάδα του συλλόγου "ROYAL", από την οποία ηττήθηκε για 1 (μόλις) κορύνα!!!!!

Αφού πρώτα συγχαρούμε, την ομάδα "ROYAL" για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τουρνουά και την ομάδα "Ίλιον-VMC" για την τρίτη θέση, να συγχαρούμε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους και φυσικά την αίθουσα ROYAL Bowling, για την άψογη διοργάνωση.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε για την εξαιρετική τους εμφάνιση τους Αθλητές της Αντιπροσωπευτικής Ομάδας του Α.Σ.Μ. Δάφνης κους:
Παχούλη Βρετό, Παρασάκη Σταύρο, Μπάρτζη Ευάγγελο, Λάλα Γεράσιμο, Ζγούρι Δημήτριο, Στούπη Αναστάσιο και Σταματίου Ορέστη. 
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!