Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SENIOR 2018 - 10 & 11/03 - Λαμία - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Α.Σ.Μ.ΔΑΦΝΗΣ 2017-2018 - ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ. του Α.Σ.Μ. Δάφνης σχετικά με τις ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ 2017

Σας ενημερώνουμε ότι:

σε περίπτωση που κάποιος αθλητής/ρια, επιθυμεί να αποδεσμευτεί ή να μετεγγραφεί, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αποστείλει e-mail στον Α.Σ.Μ. Δάφνης, που θα αναφέρει τι επιθυμεί, δηλαδή αποδέσμευση ή μετεγγραφή αναφέροντας στη δεύτερη περίπτωση το Σύλλογο που θα εγγραφεί. Τα e-mail, μπορείτε να τα στείλετε στο επίσημο mail του Α.Σ.Μ. Δάφνης: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το link: http://www.asmdafnis.gr/index.php/j-stuff.html συμπληρώνοντας στην επιλογή Contact Form, όλα τα απαιτούμενα (υποχρεωτικά) πεδία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τελευταία ημέρα αποδεσμεύσεων και μετεγγραφών, έχει οριστεί από την Τ.Ε.Μ. και την Ε.Γ.Ο., η 30η Ιουλίου 2017. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι/ες, να αποστείλουν το σχετικό e-mail προς τον Α.Σ.Μ. Δάφνης, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι (12:00 μ.μ.) της 29ης Ιουλίου 2017, έτσι ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την διεκπεραίωση του αιτήματος από το Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου.

Οποιοδήποτε e-mail θα παραληφθεί μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία, θα διεκπεραιωθεί ΜΟΝΟ εάν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος. Γι' αυτό σας παρακαλούμε, η ημερομηνία αποστολής των όποιων αιτημάτων, να τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ!!!

Αιτήματα αποδεσμεύσεων ή μετεγγραφών, με οποιοδήποτε άλλο τρόπο π.χ. τηλεφωνικά ή μέσω Facebook, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ και το αίτημα ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΕΙ.

Σας ευχαριστούμε.