Ο Α.Σ.Μ. Δάφνης σας εύχεται Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα & με το καλό ο Νέος Χρόνος - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Α.Σ.Μ.ΔΑΦΝΗΣ 2017-2018 - ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Αγωνιστικής Περιόδου 2015-2016

Αγαπητοί αθλητές και αγαπητές αθλήτριες του Α.Σ.Μ. Δάφνης. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο, σας ευχαριστεί θερμά, για μία ακόμα φορά, τον κάθε ένα και την κάθε μία από εσάς ξεχωριστά, για την συμμετοχή σας στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ε.Γ.Ο. - Τμήμα Μπόουλινγκ, με τα χρώματα του Α.Σ.Μ. Δάφνης και την πολύ μεγάλη διάκριση που με τις δικές σας προσπάθειες χαρίσατε στον Σύλλογό μας, ανακηρύσσοντας τον "Πρωταθλητή Σύλλογο Ελλάδας 2015-2016". Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά, να σας έχουμε όλους κοντά μας στη μεγάλη "οικογένεια" του Α.Σ.Μ. Δάφνης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τ.Ε., θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διαδικασία αποδεσμεύσεων - μετεγγραφών που θα ισχύσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο:
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: Ο Αθλητής/τρια καταθέτει αίτηση αποδέσμευσης στο Σωματείο του/της, από 7/7/2016 έως 14/7/2016 (το αργότερο). Το Σωματείο υποχρεούται να καταθέσει ή να αποστείλει στην Ε.Γ.Ο (Γραμματεία Αγώνων), μέχρι τις 18/7/2016, διαβιβαστικό στο οποίο θα αναφέρονται τα στοιχεία των αθλητών/τριών καθώς και τα δελτία όσων αποδεσμεύονται. 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Αθλητής/τρια καταθέτει αίτηση μεταγραφής στο Σωματείο του/της, από 15/7/2016 έως 30/7/2016 (το αργότερο), δηλώνοντας το σωματείο στο οποίο θέλει να μεταγραφεί. Το Σωματείο υποχρεούται να καταθέσει ή να αποστείλει στην Ε.Γ.Ο (Γραμματεία Αγώνων), μέχρι την 1/8/2016, διαβιβαστικό στο οποίο θα αναφέρονται τα στοιχεία των αθλητών/τριών και το Σωματείο στο οποίο θα γίνει η μεταγραφή καθώς και τα δελτία όσων μεταγράφονται.

Με βάση τη διαδικασία που ανακοινώθηκε για τη φετινή μεταγραφική περίοδο, οι αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να αποδεσμευτούν ή να μεταγραφούν σε άλλο Σύλλογο της επιλογής τους, θα πρέπει ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ τις παραπάνω ημερομηνίες ανά περίπτωση, να αποστείλουν e-mail στον Α.Σ.Μ. Δάφνης, ενημερώνοντάς μας για την πρόθεσή τους για αποδέσμευση ή μεταγραφή
Οι αθλητές/ριες, μπορούν να αποστείλουν e-mail, στη δ/νση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ή να χρησιμοποιήσουν τη φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ.Μ. Δάφνης: http://asmdafnis.gr/index.php/j-stuff.html

Παρακαλούμε, να τηρηθούν απόλυτα οι καταληκτικές ημερομηνίες που αναφέρονται για την αποστολή των e-mail από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, διότι σε διαφορετική περίπτωση, το αίτημά τους και η μεταβίβασή του από τον Α.Σ.Μ. Δάφνης προς την Ε.Γ.Ο., θα είναι εκπρόθεσμο.
Σας ευχαριστούμε, όλους και όλες και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!!